Zdravim Vás, rad bych se s vámi dohodl na hromadnem útoku na hráče Strašák poněvadž už se začíná docela hodně rozrůstat a začíná vystrkovat růžky, před chvilkou mě špehnul a to neznačí nic dobrého, takže nyní vyšlu vše co mám na jeho hlavní vesnici abych mu tam něco pobil, co nejdříve tam vyšlete útoky i vy, díky P.S : Strašák už několikrát zaútočil na našeho člena takže čekám nějakou tu aktivitu
Čekám nějakou pomoc, máte na to 24 hpdin jinak už nepřerušim mazaní učtu Pokud si myslíte že Strašák na vás nezaútočí tak se mylíte, poněvadž už každému dochází farmy, a pokud nic s tim neuděláte tak nevim proč jsem vám naletěl když my vedení předtim když mě verbovaly slibovyly pomoc v nouzi apod. když na tohle ani jeden jste nereagovali
fannyman
Po?et p?ísp?vk? : 4 Join date : 26. 10. 07
Předmět: Re: Strašák Tue Oct 30, 2007 1:37 pm
tady spis jde o to ze moc lidi necte forum musis napsat veliteli ten se na to jukne ja ti tam klido neco poslu
demoniach
Po?et p?ísp?vk? : 12 Join date : 28. 10. 07
Předmět: Re: Strašák Tue Oct 30, 2007 1:45 pm
skaraaaa musi se někdo tam kvam dat jako velitel jinak je to dole na buřta a to řikam važně a dopravdyyyy
Jason X
Po?et p?ísp?vk? : 38 Join date : 27. 10. 07
Předmět: Re: Strašák Tue Oct 30, 2007 2:47 pm
tak podpory nebudu potrebovat, Strasak mi napsal ze me necha kdyz: 1, Necham mu 50% obilne oazy u jeho 2. vesnice 2, Nebudu na neho utocit ani na jeho oazy
Myslim ze tohle mi nabidl ponevadz jsem pozadal kamose z FoH