| +666+ fórum aliance The number of the Beast 4 |
|
| utok na mě | |
| | Autor | Zpráva |
---|
s-m-i-s
Po?et p?ísp?vk? : 4 Join date : 27. 10. 07
| Předmět: utok na mě Tue Oct 30, 2007 8:08 am | |
| ahoj ali, potřeboval bych pomoct, útočí na mě jeden týpek. utočí na můj megacroop. tak kdo má jednotky navíc, tak at prosim pošle do měho megacroopu, díky moc a doufám že to zvládneme | |
| | | Jason X
Po?et p?ísp?vk? : 38 Join date : 27. 10. 07
| Předmět: Re: utok na mě Tue Oct 30, 2007 11:46 am | |
| - s-m-i-s napsal:
- ahoj ali, potřeboval bych pomoct, útočí na mě jeden týpek. utočí na můj megacroop. tak kdo má jednotky navíc, tak at prosim pošle do měho megacroopu, díky moc a doufám že to zvládneme
No ty dva utoky nejsou nic moc, to mi nerikej ze nemas v prvni vesnici armadu ktera by ho znicila | |
| | | s-m-i-s
Po?et p?ísp?vk? : 4 Join date : 27. 10. 07
| | | | Jason X
Po?et p?ísp?vk? : 38 Join date : 27. 10. 07
| Předmět: Re: utok na mě Tue Oct 30, 2007 4:23 pm | |
| Sli na tebe dalsi utoky??? | |
| | | Salix
Po?et p?ísp?vk? : 11 Join date : 26. 10. 07 Location : Hořovice
| Předmět: Re: utok na mě Tue Oct 30, 2007 11:18 pm | |
| Hele co kdybychom ho zničili?Já mu posílám podporu, jde tam 6 hodin a on je mezitím v jiný ali... | |
| | | Georg III
Po?et p?ísp?vk? : 11 Join date : 27. 10. 07
| Předmět: Souradnice Fri Nov 02, 2007 1:43 am | |
| Zadate o pomoc, ale ani neznate zaklady zadani. Zpravy typu "Utoci na me hjghvh.......Poslete vojaky na hhfbvajnjv" leti primo do popelnice. Kdyz po takove dobe jako je asi jeden mesic, co je v provozu speed, nejste schopni napsat pesne jmeno hrace, vesnice, a o souradnicich ani nemluvim (vi vubec nekdo co jsou souradnice), tak vypni pocitac a vrat se do skoly. Nejsem povinen dotycneho utocnika hledat nekde po prehledech. Mam dost prace s cistenim sveho ctverce. Takze se polepsete, nebo se mnou nepocitejte. Taky nechapu jak je mozne, ze se jeste nekdo proti takovym utokum nenaucil branit. Ja treba pracuju 10hod. denne, a stiham. | |
| | | Botritis
Po?et p?ísp?vk? : 18 Join date : 27. 10. 07
| Předmět: Re: utok na mě Fri Nov 02, 2007 9:09 pm | |
| Tak s tím naprosto souhlasím.Neříkejte mi,že nemáte vůbec žádnou army?To jedete jenom na populaci?Pokud nevidím u toho člověka žádnou snahu o vybudování army a furt něco chce,tak má smůlu. S tou žádostí o podpory je to taky děsné.Co to je za žádost: "Útočí na mě,pošlete podpory."Kdo útočí,z jaké je ali,jeho souřadnice,vaše souřadnice,to je základ... | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: utok na mě | |
| |
| | | | utok na mě | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Utok
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |