Mr.Milhaus
Po?et p?ísp?vk? : 6 Join date : 27. 10. 07
| Předmět: podpora Tue Oct 30, 2007 9:53 pm | |
| zdravim...chtěl bych požádat členy o nějakou podporu...napadl jsem jednoho a zajal mi nekolik vojaku a začal vyhrožovat že ať nezkouším zaútočit a že mam poslat 2000 od všeho a že mi je pak propusti.nevim jakou ma army tak se chci jen pojistit.může mi někdo nějakou podporu poslat??? | |
|
Jason X
Po?et p?ísp?vk? : 38 Join date : 27. 10. 07
| Předmět: Re: podpora Tue Oct 30, 2007 10:06 pm | |
| Sry ale ted ti nemohu nic poskytnout, poněvadž jsem měl sám problémy a přišel jsem o všechno co jsem měl Doufám že ten, kdo něco má, tak pomůže, sám vim jak je těžký něco bránit sám, a napiš jméno toho hráče který tě taklhe vydíra ať mohou ostatni na neho zaútočit | |
|
Salix
Po?et p?ísp?vk? : 11 Join date : 26. 10. 07 Location : Hořovice
| Předmět: Re: podpora Tue Oct 30, 2007 10:58 pm | |
| Já mu tam chtěla něco poslat, ale je 14 hodin daleko...Má to cenu | |
|
posejdon
Po?et p?ísp?vk? : 6 Join date : 27. 10. 07
| Předmět: Re: podpora Tue Oct 30, 2007 10:59 pm | |
| - Mr.Milhaus napsal:
- zdravim...chtěl bych požádat členy o nějakou podporu...napadl jsem jednoho a zajal mi nekolik vojaku a začal vyhrožovat že ať nezkouším zaútočit a že mam poslat 2000 od všeho a že mi je pak propusti.nevim jakou ma army tak se chci jen pojistit.může mi někdo nějakou podporu poslat???
pravděpodobně jen vyhrožuje. Já bych zaútočil | |
|
cmoudd
Po?et p?ísp?vk? : 1 Join date : 27. 10. 07
| Předmět: Re: podpora Tue Oct 30, 2007 11:00 pm | |
| - Mr.Milhaus napsal:
- zdravim...chtěl bych požádat členy o nějakou podporu...napadl jsem jednoho a zajal mi nekolik vojaku a začal vyhrožovat že ať nezkouším zaútočit a že mam poslat 2000 od všeho a že mi je pak propusti.nevim jakou ma army tak se chci jen pojistit.může mi někdo nějakou podporu poslat???
Nevím kdo Tě napadl, jakou silou Tě napadl. V čem chceš podpořit? Vojáky do Tvojí vesnice, nebo útok na toho kdo Tě napadl? Kam poslat podpory a kolik uživíš, aby vojáčci nechcípli hlady. Tyto informace jsou velmi důležité, aby podpory měly smysl. Nezapomínejte lidi že hrajeme na speedu. Zkušenosti co máte z 1....12 jsou dobré, ale tady jde všechno trochu rychleji. Takže, pokud na vás někdo útočí a žádáte alianční podpory, tak: Kdo útočí, pokud vás již předtím napadl, tak jakou silou útočí. Nejlépe dopnit reporty. Dále, do které vesnice potřebujete podpory. Jaká je vaše momentální produkce obilí a jaké jsou zásoby obilí. To znamená: produkce za hodinu, vlastní zásoby a kapacita sýpek. Pozor na to. pokud si někdo myslí, že v pozdější fázy hry, (tak za 14 dní) si vystačí s kapacitou sýpky 20-30 tisíc, tak se velmi mýlí. Nestavějte v hlavních vesnicích kameníky, ale postavte raději obranou zeď na nejvyšší level. Ta vám pomůže daleko víc. (Kameník proti 500 katapultů je na nic). Pokud je někdo z vás gal, tak na speed sevru jsou pasti podle mě na nic. Protože zajmete max. 200 vojáčků, což je prkotina, jsou poměrně drahé levely na stavbu a pasti zabírají cenné místo, takže je budete za týden, nebo 14 dní stejně bourat. Děkuji za pozornost. | |
|